• KS Media HK

2019寫真戰: 網紅主播-宣娜(Sheena)祼露禁相被抽起!

今年書展寫真戰的新血:「17人氣第一女主播」宣娜(Sheena)推出處女性感寫真集未出街已經吸引唔少追開佢每日直播嘅鐵粉喺直播平台預訂。本應可喜可賀! 但原來有關單位收到通知指Sheena其中一輯祼露溫泉白玉相可能太過踩界,而在臨門一腳被列為禁相,經多番考量決定要忍痛收起! 身在日本拍攝的團隊更急忙安排排版同事重新揀相大執位,趕在預定時間內交到印刷商印刷。

Sheena對於大膽溫泉照被禁都即時扁哂咀咁話:「果輯溫泉相係特登去日本做野時同攝影師夾好要影,係最初未影其他造型已經影定。影之前為左壯膽仲冒險飲左小小清酒先影。為左無肚腩仔露出,事前仲要放棄左食餐和牛盛宴。宜家因為驚踩界出唔到街當然覺得好可惜!」Sheena更在直播時提起呢件事,話呢輯相同粉絲無緣,真sorry。其後宣傳工作人員提議將禁相印成特別版postcard益預購粉絲,鐵粉即時露出興奮表情emoji,更留言表示:「世界有救了!」Sheena仲透露公司相當揼本,將會推出雙封面! 分別係「白貓」同「黑貓」兩個唔同造型封面,呼籲鐵粉要識做買哂雙封面。提到「黑貓」較野性sexy, Sheena話一向有接DJ打碟Job,更預告銷情理想的話將以「黑貓」DJ造型打碟,大搞野性慶功Party!


30 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!