• KS Media HK

陳嘉華開飲食節目請圈中好友做嘉賓


有「公職王」之稱豪華飲食集團太子爺陳嘉華(Jeffrey) 最近化身KOL平日經常在社交媒體分享美食圖片,好客的Jeffrey也經常在家中宴請親朋好友。 最近有雜誌邀請到Jeffrey開拍飲食節目《 嘉華飯局》,每集都會邀請唔同嘅藝人嘉賓出席飲食節目包括藝人林盛斌bob、藝人林敏聰、 藝人莊端兒、 模特兒胡恩晴、歌手譚淇淇、藝人李美琪、組合supergirl隊長趙慧珊(Aka)、金像獎最佳男配角袁富華Ben哥,影壇新人 余香凝Jennifer聯同樂隊Mr,一起互動聊飲食。走勻全港九新界尋找最好嘅美食,Jeffrey表示:「佢自爆為咗開節目用咗三個月時間減咗四十磅 ,希望可以以最佳狀態示人。」


51 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!