• KS Media HK

我, 我要, "我要做特務"! 「Staries 星座少女」的黃寶瑤首擔任女主角

名模何紫綸(Ann)開設的製作公司有份投資的電影在香港進行拍攝工作,更找來旗下組合「Staries 星座少女」的黃寶瑤擔任女主角,同片亦有「細龜」黃一山、朱咪咪和陸俊賢參與演出。

Ann日前更到場探班:「今次真係辛苦佢,因為今次係佢第一次做女主角,亦都係Staries首次有成員能夠衝出香港到馬來西亞拍戲。我都見到她打到周身傷,喺馬來西亞拍戲又發燒。」

其他主要演員有: 男主角Vincent飾特務榮 女主角Belle Lee貝爾 角飾演. 性感女特務Janli 男配角黃一山飾犯罪集團頭目 女配角朱咪飾妙齡母親 女配角曾頌珊飾妙齡的舊同學 女配角潘瑤飾妙齡的閨密


37 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!