• KS Media HK

新一代男神的前新聞主播葉昇瓚, 以6位數字酬勞擔任香港區代言人。

更新日期:8月 17

曾被網民捧為新一代男神的前新聞主播葉昇瓚,幾個月前再度榮升父親,細仔出世後要趕緊搵奶粉錢,早前他被美容品牌睇中,以6位數字酬勞擔任香港區代言人。 美容品牌睇中葉昇瓚形象健康 護膚品多老婆成倍 現職財經公關的葉昇瓚,對於離開主播台後反而工作不斷,今次更獲邀擔任護膚品代言人,都直言非常開心:「現在唔止女士先可以貪靚,男士也會喺護膚方面下功夫,估唔到會成為代言人。之前老婆成日笑我比女士仲貪靚,依家可以證明畀佢睇係值得嘅。」他還笑言自己的護膚品比老婆多一倍,不過他解釋說:「只係我比其他人更注重皮膚保養,唔代表老婆唔會護膚,當然佢都喺呢方面下唔少功夫。」


24 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!