• KS Media HK

可嵐獲委任大隊長搞慈善運動項目

更新日期:8月 17


歌手可嵐在金鐘出席一金融集團上市發佈會,並正式宣布被委任為一系列慈善運動項目的大隊長。她將帶領一眾藝人参與,而首個項目就是三月份的慈善長跑活動。

被問到可有為活動準備開操,可嵐笑言以現在的情況,只能在家附近練跑:「現在係閉關時期,囝囝學校今天通知了要到3月才開學,所以都不能去遠嘅地方練習。不過好榮幸做咗呢個大隊長,可以鼓勵大家多做運動!而家真係健康最緊要!」被問到家中是否有足夠口罩防疫,她則說:「依家我都係用緊之前屋企嘅存貨。但係我見到有啲老人家因為要撲口罩,凌晨要去排隊,真係有啲唔忍心!希望之後情況會改善吧!」


1 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!