• KS Media HK

蕭凡軒孖新人高澤威操弗身形做主持

藝人蕭凡軒最近新簽高澤威 (Ladol)為旗下藝人,睇中Ladol 原因,係佢本身做開KOL,識少少拍片同剪片,為人性格有禮貌,尊師重道。最近有部份客人已經紛紛向Ladol招手合作,其中一個合作就係做節目主持,監製見完Ladol, 都話佢乖巧,但嫌佢唔夠大隻,所以依家ladol好勤力做gym,希望7月中至尾可以有個新look再同大家見面及分享健身成績。

蕭凡軒則忙於好兄弟遊艇王子郭嘉俊(Reggie)同星級游泳教練葉敬豪 (Nic sir ) 將會有新嘅項目合作,不過暫時保持神秘感先。


133 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!