• Chris Chan

Wicol and The Fool Band in live 2019


今次舉行尼個音樂會真係好辛苦,但係覺得好值得 !! 因為聽到好多好好既評語,即使過程有幾辛苦都好,當見到一眾支持我既朋友既時候都忘記曬所有既辛苦。而最特别既係我既家人都有到場支持,令我覺得好窩心,好感動 !

今次演唱會有好多既朋友幫左我好多,有幫我做嘉賓既藝人姚亦澧同埋唱作歌手李紫彤Crystal ,有幫我做現場伴奏既樂隊Fool band。Fool band 幫我做左好多新既編曲,係Cover 之中帶點新鮮感俾大家。

咁今次都有演唱自己既新歌 <<琴留感>>,尼一首歌係Desmond Ho 何生作曲, 龜龜填詞既 !好彩大家聽完都話好中意,好好聽,反應幾好!

最想係同容祖兒合作啦,因為佢既歌真係陪住我成長,我都係佢既歌迷。而我最想同佢合作既原因係佢既工作態度。雖然佢有一間好好既公司,有好多好勁既團隊,而家亦有好高既地位。但係佢都無怠慢,反而係不斷追求進步,突破。尼一種亦係我敬佩同埋需要學習既精神。

#Wicol #李紫彤Crystal

19 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!