• Chris Chan

《鄭伊娜支持新人王雯 獻出第一次 客串拍騎呢MV》

亞洲小姐鄭伊娜(Ena)一向以斯文形象示人,今次突破以粉紅黑金漸變髮色友情客串新晉歌手王雯(Nuna)的新歌音樂特輯,一度成為網民抨擊熱議話題。在MV中除了王雯和TL的騎呢舞蹈之外,還有極為矚目的Ena性感女神Look。

Nuna最喜歡自己被垃圾膠袋笠住的一幕。

有粉絲留言給Ena,但大贊他見到靚仔Shelton立時心心眼,即刻唔喊,紙巾都掉埋呢一幕好可愛。

丘竣霆説「同Ena太耐朋友啦,演呢啲野戲慨時候幾尷尬...」伊娜笑著回應說拍攝期間,見Shelton 有點怕羞, 我還先問准了他:「我可唔可以挨呀?」才主動挨在他心口上。當時候場面好搞笑。「你的粉絲千祈唔好呷醋啊!」

十仔表示同Nuna是好朋友,同一班朋友一齊拍攝好開心。

(相片由客方提供)


26 次瀏覽

© 2013 KS Production HK

KSmediaHK由KS Production於2017創立,是香港本地娛樂的網絡新媒體頻道Online Media,提供最新最快第一手的娛樂資訊,藝人及名人專訪,明星活動採訪等,請各位觀眾多多支持!